cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

SiS Beta Fuel 80 prášok 82g (powder)

Príchuť
4,90 
S DPH
Počet
Doručenie 2-3 prác. dní

30
131264
SiS
View all products of SiS

BETA FUEL 80 prášok s príchuťou – výživový doplnok

hmotnosť 82g

Predaj po 1ks, celé balenie obsahuje 15ks

Odporúčané dávkovanie: Zmiešajte 1 vrecúško (82 g) spolu s 600 ml vody. Dobre vymiešajte a pite postupne a často behom tréningu. Doporučená denná dávka sa nesmie presiahnuť.


VEDECKY NAJLEPŠÍ ENERGETICKÝ NÁPOJ NA TRHU

Slávny SiS Beta Feul energetický nápoj, ktorý je obľúbený u elitných športovcov, bol teraz vedecky optimalizovaný, vďaka čomu je ešte lepším zdrojom energie a to vďaka úplne novému pomeru 1:0,8 rozdelenia 80g uhľohydrátov, čo zvyšuje efektivitu využitia sacharidov v tele a obmedzuje gastrointestinálne ťažkosti (pocit plného žalúdku).


PREČO BY STE MALI POUŽÍVAŤ BETA PALIVOVÝ NÁPOJ S DVOJZDROJOM

Ako vytrvalostný športovec, čo znamená, že vaše akcie zvyčajne trvajú viac ako dve hodiny, musíte prijať 80 – 120 g sacharidov za hodinu. Energetický nápoj Science in Sport Beta Fuel s dvojitým zdrojom poskytuje optimalizovaných 80 g uhľohydrátov v jedinom, pohodlnom izotonickom palivovom roztoku s minimálnym rizikom gastrointestinálneho nepohodlia, čo vám umožňuje udržiavať optimálny výkon.


NOVINKA POMER 1:0,8 NAHRADZUJE POMER 2:1

Pomer glukózy k fruktóze 1:0,8 zvyšuje percento požitých sacharidov, ktoré sa oxidujú (známa ako účinnosť) zo 62 % na 74 % v porovnaní s pomerom 2:1.

Pomer glukózy k fruktóze 1:0,8 znižuje symptómy plnosti žalúdka, v porovnaní s pomerom 2:1.


ZA VÝVOJOM BETA FUEL STOJÍ VEDA

Prostredníctvom tímu Performance Solutions, SiS úzko spolupracovalo s elitnými športovcami pri výskume a vývoji nového radu Beta Fuel, aby nám priniesli vedecky vynikajúce ,,palivo´´, ktoré nám umožní použiť o 17 % viac sacharidov.


Skladovanie: Uchovávajte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote. Skladujte mimo dosahu malých detí. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Upozornenie: Tento výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy a nie je určený pre deti. O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Tento produkt nie je určený ako prevencia alebo liek na niektoré ochorenia.

Parametry

Forma
Prášok

Specifické reference

ean13
5025324009633
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here