cart8 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

SiS GO Electrolyte sacharidový nápoj 1600g (powder)

Príchuť
47,90 
S DPH
Počet
Doručenie 2-3 prác. dní

75
131298
SiS
View all products of SiS

SiS GO ELECTROLYTE s príchuťou – výživový doplnok. So sladidlom.

Podpora výkonu a hydratácie v priebehu výkonu. Veľké balenie 1,6kg.


GO Electrolyte prášok obsahuje zmes ľahko stráviteľného a rýchleho prísunu sacharidov, ako aj elektrolytov (ako je sodík), ktoré podporujú optimálnu hydratáciu.


Kombinácia zdrojov energie a elektrolytov zvyšuje schopnosť vášho tela absorbovať vodu počas cvičenia, udržuje váš vytrvalostný výkon a chráni pred kŕčmi. Produkt je zmiešaný vo vhodných koncentráciách sacharidov (36 gramov ako 6% roztok), sodíka (20 mmol/l) a tekutiny (500 ml porcia), aby sa dosiahli kombinované ciele energie a hydratácie.


VÝHODY

Vyčerpanie sacharidov a dehydratácia sú dve z hlavných príčin únavy pri vytrvalostnom cvičení. Častou chybou vytrvalostných športovcov je konzumácia príliš veľa alebo príliš malého množstva sacharidov v nevhodných koncentráciách, čo spôsobuje nedostatočné vstrebávanie sacharidov alebo gastrointestinálne problémy.


Okrem zaistenia optimálnych zásob sacharidov a stavu hydratácie pred cvičením je známe, že dodanie dodatočných sacharidov a tekutín počas cvičenia zlepšuje výkon, časy pretekov a odďaľuje nástup únavy. Špecifické zloženie SiS GO Electrolyte predstavuje strategický prístup na kompenzáciu negatívnych účinkov vyčerpania sacharidov a dehydratácie na váš výkon.


Vhodné pre: vegánov, vegetariánov, bez laktózy, bez lepku, bez pšenice, bez orechov, bez sóje


NAVRHOVANÉ POUŽITIE

Pite 500 ml každých 45-60 minút cvičenia alebo podľa potreby. Po príprave spotrebujte do 24 hodín. Jednoducho pridajte 40 g GO elektrolytu (2 odmerky = 40 g) do 500 ml vody vo fľaši a dobre pretrepte.


Hmotnosť: 1600g

Parametry

Forma
Prášok

Specifické reference

ean13
5025324006069
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Shopping Cart

Cart is empty

Vyhledávání

You can try some popular tags here:
Account

Account

No account?
Create one here